Choice Creates

Naslovna Tomislav Access Consciousness Tehnike Access Bars Temeljni tečaj Individualni tretmani Radionice Raspored Prošle Trgovina Kontakt
English

Temeljni Tečaj

Temeljni Tečaj

Što možete izabrati drugačije danas što će kreirati stvarnost kakvu ste oduvijek željeli?

Na ovoj četverodnevnoj radionici ćete uspostaviti temelj za kreiranje drugačije stvarnosti za Vas te ukloniti ograničenja iz kojih djelujete.

Svjesnost uključuje sve i ne isključuje ništa; ide iznad polariteta ove stvarnosti gdje uvijek gledamo što je ispravno, a što pogrešno u dopuštanje, zahvalnost, izbor, mogućnosti, doprinos te pitanje što je još zaista moguće?

Na temeljnom tečaju početi ćete uviđati točke gledišta koje Vas ograničavaju i što možete promijeniti što će dopustiti da funkcionirate iz prostora svjesnosti gdje niste samo efekt ove stvarnosti već kreator svoje stvarnosti.

Podijeliti ćemo mnoštvo alata, uključujući i neke tjelesne procese (polaganje ruku na tijelo) kojima možete promijeniti bilo što, što ne funkcionira za Vas.

Ako bi mogli izabrati bilo što, što bi to bilo?


Preduvjet: Access BARS®

Voditelj radionice: Access Consciousness® certificirani voditelj TOMISLAV ČIŽMEŠIJA, dr. med., CFMW, Maestro


Ovo je radionica s potpuno novim i još efikasnijim procesima i alatima koji će ići još dublje i dati još više promjene u kraće vrijeme. Access se kontinuirano razvija, ekspandira i ažuriran je s energijama i procesima koje ljudi traže upravo SADA!

Ako mislite da ste već bili na temeljnom tečaju - NISTE! Što je sada dostupno za Vas nije bilo dostupno prije!


Kako može bolje od ovoga?

Bit će lagano, zabavno i ekspanzivno!!!

Pitajte:

Ako izaberem ovaj Temeljni tečaj kakav će moj život biti za 5 godina - i percipirajte energiju - ako je lagano, ekspanzivno i lepršavo - to je onda pravi izbor za Vas.

Pitajte i ovo:

Ako ne izaberem ovaj Temeljni tečaj kakav će moj život biti za 5 godina - i percipirajte energiju - razliku od prethodnog pitanja.


Koji doprinos za svjesnost, ljude i planetu Zemlju mogu biti ako ovo izaberem i koji doprinos mogu primiti?

Koju lakoću, radost, ekspanziju i svjesnost će ovo kreirati u mome životu?

Kakav bi moj život bio da danas stanem u puni potencijal sebe kao beskonaćnog bića?

Što je još moguće za Vas sada što nije bilo moguće nikada do sada?


Što Vam postaje dostupno nakon završenog temeljnog tečaja?

3 - dnevni tečaj o tijelu

Preko 55 energetskih procesa polaganja ruku koji doprinose tijelu i vraćaju ga u prirodno stanje.

Izbor mogućnosti

3-dnevni tečaj gdje ćete početi uviđati što je zaista moguće za Vas i gdje ćete početi prepoznavati da je Vaš izbor sve što je potrebno da se to kreira.

ESB (Energetska sinteza bivanja)

Vodi ga dr. Dain Heer, jedinstven je način transformiranja ograničenja u mogućnosti i iscjeljenje za Vas, svijet i planetu Zemlju.